Quantcast

last google chrome version bugs with pmapper5?

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

last google chrome version bugs with pmapper5?

gioza
Yesterday I update my google chrome to 37.x release and I realised some problems in my pmapper5 projects and also in the demo one on-line. In a sort of "stress" use, I mean activating and deactivating layers frequently, google chrome start loading until you zoom or pan the map somewhere else.
Raster layers don't reload at all at the scale or zoom position in which google chrome starts its anomaly behavior!
I tested in Firefox(last release) and IE11 and everything works fine and also in Google chrome 36.x.

Does anyone of you have experienced the same issue?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: last google chrome version bugs with pmapper5?

gioza
same issues with version 38.0.2125.58 beta-m
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: last google chrome version bugs with pmapper5?

gioza
the problem occurs also in the demo project, so it isn't due to my projects

http://www.pmapper.net/demo/pmapper-5-dev/

if you flag and unflag  layers few times, pmapper5 starts loading  layers which don't appear for a while and the "activate" command doesn't work.
It's like a "cache" read-write problem I think.

Last version of Google Chrome is the problem?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: last google chrome version bugs with pmapper5?

gioza
i'm testing in google chrome vers. 39.x canary and it seems to work fine!
i let you khow
Loading...